Adverteren in HRLM?

Radio talkshow over Haarlem-Noord

Deze talkshow over het grootste stadsdeel van Haarlem  is te beluisteren maandagavond 7 februari van 19.00-21.00 uur via radio FM 89,9, met visual radio op hun website of via Haarlem105 TV op KPN kanaal 1323 of Ziggo. De makers: Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis en Marcel Smeenk van DOCK, mede oprichter van Stichting Historisch Schoten.

De maandelijkse radiotalkshow over Haarlem-Noord,  heeft het 1e uur het actuele thema duurzaamheid en milieu vanwege het nieuwe en veelzijdige ecotripfestival wat in Noord zal plaatsvinden van 13-20 februari. Janneke Barten vertelt over het festival-programma en zeker over de activiteiten in het Verhalenhuis en in de Stadskweektuin. Een van de festival-onderdelen in het Verhalenhuis is een creatieve avond met voormalig reclamemaker Mark Woerde, die met zijn team het concept ’Burendag’ bedacht, wat enorm aansloeg, en religieuze wereldleiders bijeen wist te brengen rond het klimaat-vraagstuk. Een inspirerende man met een boeiend verhaal en aanpak, en alvast een tipje van deze sluier tijdens deze talkshow.

Verduurzaming in Noord: De wens van de gemeente Haarlem is om al op korte termijn aan de slag te gaan met het verduurzamen van het eigen gemeentelijke vastgoed. Als volgens planning onderhoud aan een pand plaatsvindt wordt gekeken of er duurzaamheidsmaatregelen getroffen kunnen worden. Te denken valt aan het vervangen van een installatie of het isoleren van een dak aan het eind van de technische levensduur. Voorbeelden van een aantal projecten in Noord waarin al verduurzamings-maatregelen toe zijn gepast:

  • Molenhuisje Schoterveenpolder 1 (geheel ‘nul op de meter’) 
  • Korte Verspronckweg 7-9 (cv) Kweektuin Kleverlaan/Ter Spijtstraat (ketels los per gebouw, kassen krijgen een alternatief dat nog nader uit te werken is) Schoterweg 4
  • Spaarndamseweg 1
  • Rijksstraatweg 24 zwart
Radio talkshow over Haarlem-Noord

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.