Adverteren in HRLM?

Adverteren

HRLM stadsglossy hét leukste tijdschrift van Haarlem

HRLM stadsglossy is een uniek gratis magazine met een aantrekkelijk formule voor lezers en adverteerder. HRLM stadsglossy is afgemeten en scherp in tekst en verwent de lezer met aansprekend beeld. Een unieke samensmelting van verrassende redactie en advertenties in combinatie met de succesvolle nieuwe vorm van adverteren: branded content. Samen met de ondernemer/adverteerder bedenken en maken we lezenswaardige, mooie artikelen. Met het bedrijf of product als betrouwbare en inspirerende informatiebron. Als het even kan in een creatief regionaal sausje. Dat wordt gelezen, gewaardeerd én herinnerd!

Doelgroep

Inwoners en bezoekers van Haarlem en omgeving. Door de gratis verspreiding, de diversiteit in artikelen en de sterke verbondenheid met de regio, wordt het magazine graag gezien door jong en oud. Zowel man als vrouw tussen 25 en 65 jaar.

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Omdat de lezer vermaakt wordt door een keur aan artikelen, verwend wordt door kleurrijk en aansprekend beeld en zijn eigen regio in het magazine bekijkt met plaatsvervangende trots! HRLM stadsglossy neemt de lezer serieus, amuseert, informeert en verrast. HRLM stadsglossy is een cadeautje voor Haarlem!

Redactionele formule

In de stadsglossy kan alles. Er is maar één voorwaarde; de lezer moet het leuk vinden. Hij of zij moet het blad gretig ophalen en met plezier doorbladeren. Want alleen dan kan het blad een podium zijn waarop bedrijven zich succesvol en langdurig laten zien. Dat klinkt logisch, maar wie het stapeltje huis-aan-huis reclame uit zijn brievenbus haalt, treft in veel gevallen het tegendeel aan.

Tarieven 2024

Tarieven

Inleverschema 2024

Inleverschema

Wilt u meer weten over adverteren?

Neem contact met ons op.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.