Adverteren in HRLM?

Ondersteuning en contact voor Haarlem en Zandvoort

Heb je behoefte aan ondersteuning, contact of gezelschap? Weet dan dat DOCK Haarlem er juist nu ook voor jou is! De medewerkers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 088 855 51 75 en e-mailadres haarlem@dock.nl voor het maken van een afspraak. Daarbij worden er nog steeds kleinschalige activiteiten georganiseerd in de wijken Haarlem Oost, Haarlem Noord en Schalkwijk. Ook zijn er Online Ontmoetingen voor senioren die t/m 3 februari plaatsvinden en waar nog enkele plaatsen voor beschikbaar zijn. Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig wat DOCK Haarlem voor jou kan betekenen? Neem contact op via bovenstaande contactgegevens of kijk op www.dock.nl/haarlem. Voor nieuws kun je ook terecht op www.facebook.com/dock.haarlem. 

De Online Ontmoetingen zijn een initiatief van Haarlem Ontmoet en worden t/m 3 februari iedere donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur georganiseerd in samenwerking met Haarlem Effect, Zorgbalans, Oppeppers en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. De digitale bijeenkomsten zijn speciaal voor ouderen die behoefte hebben aan meer contact en zin hebben om met een tablet aan de slag te gaan. Stagiair sociaal werk Niels Boelhouwer die hierbij betrokken is: “De deelnemers waren in het begin nog een beetje angstig voor de tablet en waren niet gewend om elkaar op een beeldscherm te zien, maar gelukkig waren ze hier snel aan gewend en zaten ze binnen een kwartier met elkaar te lachen en te leren.” Tijdens de Online Ontmoetingen wordt er niet alleen gezellig gekletst, maar is er elke week een activiteit zoals een virtuele tour door de bibliotheek, stoelyoga, bingo en een spelletjesochtend. Deelnemers kunnen een tablet lenen of mogen mee doen met hun eigen laptop of computer. Mee doen? Meld je dan nu aan bij Magdalena Chu Kum via telefoonnummer 06 43 54 35 57 of e-mailadres mchukum@dock.nl. Kijk voor meer activiteiten en informatie over Haarlem Ontmoet op www.haarlemontmoet.nl. 

Individuele ondersteuning
Ook voor individuele ondersteuning kun je nog steeds terecht bij DOCK Haarlem. Zo zijn er maatschappelijk werkers beschikbaar die inwoners uit Haarlem en Zandvoort onder meer kunnen helpen met somberheidsklachten, stress/overspannenheid, partner/relatieproblematiek en spanningen in de huiselijke sfeer. Maatschappelijk werker Pauline van Nieuwland: “Nu de wereld van de meeste mensen klein is, kan problematiek juist grote vormen gaan aannemen. We willen daarom graag benadrukken dat we er ook in deze tijd zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft.” Een apart aanbod is Ouderschap Blijft, bedoeld voor ouders die uit elkaar zijn en conflicten ervaren in het gezamenlijk ouderschap. Tevens starten er in 2022 diverse groepen zoals een Mannengroep, een Assertiviteitsgroep en een groep voor vrouwen die uit een problematische relatie komen. Neem voor meer informatie of een afspraak direct contact op via telefoonnummer 088 855 51 77 of e-mailadres maatschappelijkwerkhaarlem@dock.nl. 

Ondersteuning en contact voor Haarlem en Zandvoort

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.