Adverteren in HRLM?

Lunchend naar de film bij de Schuur

Verschuif je thuiswerkritme maar naar de avond want bij de Schuur kan je overdag nog heel veel moois zien. Vanaf donderdag 2 december kan je al om 9:00 uur terecht voor je dagelijkse dosis cultuur.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Paolo Sorrentino (die van La Grande Belezza) en vanaf volgende week hebben we ook de Don't Look Up (met sterrencast Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep e.v.a.).

Vanaf donderdag serveren zij een lekkere lunch, voor of na de film kan je terecht in het café. Koop een filmkaartje en bestel er gelijk een gezonde lunch bij voor maar €7,50. Elke dag serveert de Schuur een vegetarische soep en een tosti van De Tweede Jeugd. Je kan kiezen uit de tosti's kaas, kimchi of ham van wild zwijn. 

De lunchdeal is los te koop en bij het aanschaffen van kaarten. Na het selecteren van je stoel(en) krijg je de keuze of je de lunchdeal erbij wil kopen. Alleen komen lunchen in ons café is uiteraard ook mogelijk, koop dan los de lunchdeal. 

 

 

Lunchend naar de film bij de Schuur

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu