Adverteren in HRLM?

Natuurwerkdag in Zuid-Kennemerland

Maak kennis met de natuur op het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Al twintig jaar coördineert Landschap Noord-Holland de Natuurwerkdag. Op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november kun je meedoen op meer dan veertig locaties in onze provincie.

Biodiversiteit
Dit jaar staat alles in het teken van biodiversiteit. De klussen zijn erop gericht om natuur te onderhouden en herstellen, wat bijdraagt aan de leefomgeving van veel (bedreigde) planten en dieren. Iedereen kan meedoen aan de Natuurwerkdag, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur, bij elke klus is een locatieleider aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Het is een mooie manier om kennis te maken met het werken in de buitenlucht, iets te doen voor natuur in jouw omgeving en nieuwe mensen te ontmoeten. 

Verschillende klussen
Werk samen met andere vrijwilligers aan het winterklaar maken van De Heimanshof, maak De Haarlemmer Kweektuin weer een fijne wandelplek of verzamel zaailingen van bomen die elders geplant kunnen worden bij Landgoed Sorghbosch of Landgoed Mariënheuvel. Genoeg mooie klussen in de regio!

Doe je ook mee? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor meer informatie én meld je aan. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Natuurwerkdag in Zuid-Kennemerland

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu