Adverteren in HRLM?

Creatievelingen gezocht

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar bij Kunstschatten van Schalkstad 2021 op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 in Centrum Schalkwijk.

 Onder het thema ‘De kracht van creativiteit’ kunnen hobbyisten, kunstenaars en andere creatievelingen hun waren of diensten aan het publiek tonen. Naast diverse workshops is er kunst met een grote en kleine k zoals schilderijen, keramiek, brei- en haakwerk, beelden, sieraden, glas-in-loodkunst, versierde takken, Marokkaanse kledij en nog veel meer. Kinderen mogen gratis deelnemen aan een knutseltafel. Op zaterdag is er een gospelkooroptreden om 14 uur.

Aan de kunstmarkt is in samenwerking met Genootschap Oud-Schalkwijk Haarlem (GOSH) een kunstwandeling gekoppeld naar het grootste glas-in-loodraam van Noord-Holland (zaterdag 30 oktober, vertrek 10 uur vanaf het winkelcentrum, deelname €3,50 incl. koffie/thee. Aanmelden: oudschalkwijk@gmail.com).

De tafels die naar believen aangekleed mogen worden, staan verspreid door het winkelcentrum op vrijdag van 11.00-18.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur. De kraamhuur bedraagt slechts €15. Na overboeking van dit bedrag op IBAN NL78 INGB 0008451390 t.n.v. Stichting Palanka Negra onder vermelding van e-mailadres, naam, telefoonnummer en ‘Kunstmarkt Schalkwijk’ is de aanmelding definitief (uiterlijk 22 oktober 2021).

Foto: Marieke van der Leij

Creatievelingen gezocht

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu