Adverteren in HRLM?

Expositie 'Fotografisch Albert'- kijken om te zien

Meer dan twintig jaar heeft Herman Heijn – met een aantal enthousiaste vrijwilligers – Fotogalerie De Gang gerund. Het is een initiatief van Doopsgezind Haarlem, waar hij vanaf 1999 als predikant onderdeel van uitmaakte. Dankzij De Gang heeft hij nogal wat vooraanstaande fotografen leren kennen. Van hen heeft hij veel opgestoken. Met als gevolg dat in zijn taakomschrijving het maken van foto’s is opgenomen. Bij het beëindigen van zijn loopbaan als predikant in actieve dienst, maakt hij in een essay en met deze expositie de balans op van dit onderdeel van zijn takenpakket. Fotografie is voor hem meer dan het nemen van kiekjes, de wetten van de esthetica spelen mee in het maken van interessante beelden. Zijn credo luidt: een foto moet een verhaal vertellen zodat kijken zien wordt.

In Fotogalerie De Gang is vanaf 11 oktober de expositie ’Fotografisch Alfabet’ van fotograaf en predikant Herman Heijn te zien. Deze expositie is geopend t/m 31 december 2021. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem. Vanwege de coronamaatregelen zal de opening beperkt worden tot een besloten bijeenkomst voor genodigden. Vanaf 11 oktober bent u van harte welkom om de expositie te komen bekijken!

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van Doopsgezind Haarlem. De Gang vormt de toegang tot de verscholen Doopsgezinde kerk uit 1683. Door middel van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen thema’s van de buitenwereld en thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van Doopsgezind Haarlem. Openingstijden: Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

Expositie 'Fotografisch Albert'- kijken om te zien

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu