Adverteren in HRLM?

Sinterklaas speelgoedinzamelactie van Zolder023 gaat van start

Vorig jaar startte Kringloopwinkel Zolder023 met het inzamelen van speelgoed voor kinderen die opgroeien in armoede. Het speelgoed wordt verspreid onder Voedselbank-gezinnen die onvoldoende financiële middelen hebben om het Sinterklaasfeest te vieren. De kringloopwinkel verzamelde afgelopen jaar maar liefst 25m3 speelgoed in dat in de schoentjes van honderden kinderen terecht is gekomen. 

Vanaf 11 oktober start Zolder023 weer met het inzamelen van speelgoed. “Wij gaan dit jaar in beide filialen, Haarlem & IJmuiden, speelgoed inzamelen om zo het prachtige resultaat van afgelopen jaar te overtreffen. Het enthousiaste team staat klaar om het speelgoed aan te nemen, te sorteren en klaar te maken voor verspreiding via de Voedselbank” aldus Jan van Buren regiomanager Zolder023.

Armoede
Helaas is het aantal kinderen dat opgroeit onder de armoedegrens de laatste jaren alleen maar toegenomen. Meer gezinnen zijn dus afhankelijk van onze bijdrage aan een feestelijke pakjesavond. Al het speelgoed dat je vóór 5 november 2021 inlevert bij Zolder023 gaat naar de Sintinzamelactie. Het gaat daarbij om speelgoed, knuffels en boeken die schoon zijn en in goede staat verkeren. 

Sinterklaas zorgt samen met Zolder023 ervoor dat óók kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank op 5 december een feestelijke pakjesavond hebben. En dat is hard nodig ook: al voor het begin van de Corona uitbraak groeide het cijfer van kinderen die in armoede leven tot maar liefst 1 op de 12.

Doneren
Lever je speelgoed in vóór 5 november 2021 tijdens openingstijden bij Zolder023 aan de Eysinkweg 71 in Haarlem of Zolder023 aan de Groeneweg 69 in IJmuiden. Wij sorteren alles netjes voor Sinterklaas en de verspreiding naar de gezinnen zal via de Voedselbank verlopen. Ruim snel je zolder en speelkamer op, en doe mee! Dan hoeft Sinterklaas dit jaar geen huisje voorbij te rijden en geen schoentje ongevuld te laten. Hoe meer speelgoed, hoe meer vrolijke gezichten.

Sinterklaas speelgoedinzamelactie van Zolder023 gaat van start

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.