Adverteren in HRLM?

The Hi-Stakes | Haarlem Jazz Club

De komende editie van Haarlem Blues Club is zaterdag 18 september. The Hi-Stakes, met hun iconische frontman Sam Ghezzi, is een internationaal gezelschap en een te gekke Rhythm & Blues groep met Amsterdam als uitvalsbasis.

Deze band brengt veel zelfgeschreven nummers met teksten vol ironie en passie, authentiek gespeeld en uit een breed scala van populaire genres van weleer. Of het nu een lyrische blues ballad is of een explosief old school rhythm 'n blues nummer. Hun repertoire bestrijkt slaat een mooie brugtussen de blues- en jazzwereld. 

Met hun sound o.a. geïnspireerd door Louis Jordan brengen ze je in vervoering. Bij het zoete geluid van Blues Ballads in de sfeer van Percy Mayfield droom je heerlijk weg en je schud je heupen los op de swingende nummers in de stijl van een jonge Ray Charles. De bijzondere combinatie van twee tenorsaxofoons als blazerssectie laat hun eigen hout en geluid op een onderscheidende manier horen.The Hi-Stakes bestaat uit Sam Ghezzi op zang en tenorsaxofoon, Gideon Tazelaar op tenorsaxofoon, Linus Eppinger op gitaar, Cesar Puente op contrabas en Joe Korach op drums.

The Hi-Stakes | Haarlem Jazz Club

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu