Adverteren in HRLM?

De Wereld van Jansje, HRLM89

Romke Leegstra, pedagogisch begeleider.

Romke staat samen op de foto met: Gerben Joustra, Naomi Beukenhorst en Gino Mahakena.

De medewerkers zijn hier in het kader van een arbeidsmatige dagbesteding. Ze doen belangrijk werk waar ze enorm trots op zijn.
Het geeft hen voldoening, ze draaien mee met de maatschappij en zijn zichtbaar. Niet ergens achteraf, maar juist in het centrum van Haarlem.
De dagbesteding is voor mensen met een licht verstandelijke beperking, syndroom van Down, autisme en niet aangeboren hersenletsel.
Als pedagogisch begeleider pas ik verschillende methodieken toe binnen het team, die helpend zijn voor onze medewerkers. Ze komen naar mij toe, als vast aanspreekpunt. De zorgvraag is persoonlijk, voor iedere medewerker maak ik een eigen ondersteuningsplan. Samen bedenken we minimaal twee doelen waar we het komende jaar aan gaan werken. Ik ben trots op het feit dat de Wereld van Jansje mogelijkheden biedt waarmee de medewerkers zich steeds weer kunnen blijven ontwikkelen, vanuit veiligheid en nabijheid. Het werk bij Jansje is het sociale leven van onze medewerkers, samen met collega’s proberen we daar elke dag weer een feestje van te maken. Mijn motto is: Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen.’’

Tekst: Paula Zuidhof. Fotografie: Hélène Wiesenhaan.

De Wereld van Jansje, HRLM89

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.