Adverteren in HRLM?

Stapeltaart en Groentekauw gaan bijzondere samenwerking aan

Stapeltaart en Groentekauw, 2 bedrijven uit Haarlem die in coronatijd hun onderneming zijn gestart, slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking.
Zij lanceren samen namelijk de eerste zoete stapeltaart die tjokvol groente zit en afgetopt is met vers fruit. Deze overheerlijke spinazie poppy seed doet je je vingers er bij af likken! Deze limited edition stapeltaart zal vanaf 25 mei beschikbaar zijn via www.stapeltaart.com.

Stapeltaart X Groentekauw

Waar Femke & Danielle de taarten flink opstapelen met allerlei verschillende smaken, maakt Jessica smeui¨ge groente. En wat gebeurt er als deze drie lekkerbekken samen de keuken induiken? Juist, dan krijg je een stapeltaart die vol met groente zit en nog zoet en lekker is ook! Volle cake layers boordevol spinazie met frisse limoenroom en versierd met bosbessen en schotsen witte choco met maanzaad. Een combinatie die zoet van smaak is, maar ook vol vitamientjes zit. Een ijzersterke combinatie!

Deze bijzondere stapeltaart boordevol groente is limited en daardoor beperkt verkrijgbaar vanaf 25 mei via www.stapeltaart.com, dus wees er snel bij!

Stapeltaart

Stapeltaart is opgezet door buurvrouwen Danielle de la Mar & Femke Ditmars, die beiden hun werk in de catering & evenementen zijn kwijtgeraakt door corona. Samen doken ze de keuken in en binnen no time was www.stapeltaart.com geboren.
Een stapeltaart bestaat uit luchtige cake layers, een lichtzoete room en toppings om je vingers bij af te likken. De taarten zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zo is er voor ieder wat wils. Ook kun je je taart afstylen met een taarttopper met feestelijke boodschap of handgemaakte kaarsjes.
De buren bezorgen in Haarlem eo of je kunt je stapeltaart ophalen bij het pick up point in het centrum van Haarlem.

Groentekauw

Eet 250 gram groente op een dag, luidt het advies. Maar dat advies is soms best moeilijk te verteren. Want er zijn zo´veel lekkers te eten. Wat dacht je van een stuk cake bij de koffie? Als zoetekauw pur sang lust Jessica er wel een paar. Dus is zij het nuttige met het aangename gaan mixen. Letterlijk. En wat krijg je dan? Een portie van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente, verstopt in de smeui¨gste cakes. Van bietjes tot rabarber, iedere cake zit boordevol seizoensgroenten. Zo wordt genoeg groente eten een piece of cake. Bezorgd in Haarlem e.o. of af te halen bij de microbakkerij.

www.stapeltaart.com // info@stapeltaart.com
Insta: stapeltaartpuntcom
FB: stapeltaart
06-22470652 // 06-19342329

Groentekauw
Jessica Marcus
www.groentekauw.nl (binnenkort online) 

Insta: groentekauw
FB: groentekauw
06-18434672

Stapeltaart en Groentekauw gaan bijzondere samenwerking aan

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu