Adverteren in HRLM?

Tijd voor de Haarlemse kerstmarkt, Stadsnieuws

Hebben jullie ook al de kriebels? Van vrijdag 9 t/m zondag 11 december 2022 wordt de binnenstad van Haarlem weer omgetoverd tot de grootste en een van de gezelligste kerstmarkten in Nederland. Na 2 jaar afwezigheid pakken we het groots aan!

Op de kerstmarkt staan dit jaar bijna 350 kramen verspreid over 10 locaties in de binnenstad. Ook zal de Schagchelstraat weer worden omgetoverd tot het Straatje van Emma, waar je teruggaat in de tijd naar een écht 19e-eeuws Kerstfeest. Tijdens de kerstmarkt hebben we een zeer uitgebreid entertainment programma. Op vrijdag 9 december om 15.30 uur is er een prachtig Kerstconcert van Belinda Vermeer in de Doopsgezinde kerk in de Frankestraat. Op zaterdag en zondag barst het entertainment helemaal los met volop optredens in de binnenstad, zowel binnen als buiten. We sluiten het weekend af met een groot Kerstconcert van La Familia in de Bavokerk. Wat nieuw is dit jaar, is dat ook de Grote Markt 3 dagen lang onderdeel is van de kerstmarkt. De gewone weekmarkt verhuist 10 december voor een dag naar de Gedempte Oude Gracht.

De kerstmarkt slingert dwars door de binnenstad heen
Kruisstraat vanaf de Nieuwe Gracht, Krocht, Nieuwe Groenmarkt, Zijlstraat vanaf de Nieuwe Groenmarkt tot aan de Grote Markt, Grote Markt, Riviervismarkt, Klokhuisplein, Oude Groenmarkt, Anegang, Koningstraat, Botermarkt, Gierstraat, Proveniersplein en de Grote Houtstraat.

Traditiegetrouw staat er tijdens de kerstmarkt een goed doel centraal. Dit jaar is dat Stichting Wij Voor Jou. Stichting Wij Voor Jou realiseert jaarlijks meer dan 150 muzikale voorstellingen voor bewoners en cliënten van zorgcentra en -instellingen door het hele land. Voor het nieuwste project Amazing Limits: de kracht van de beperking. Is er een interactieve muziek-theatervorm ontwikkeld, speciaal voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Tijdens het kerstconcert van La Familia wordt op een kunstzinnige en liefdevolle manier de belevingswereld van mensen met een beperking, maar ook van hun familie, verzorgers en overige naasten in het licht gezet.

Ga voor meer informatie over de openingstijden, parkeren en openbaar vervoer naar onze website www.kerstmarkthaarlem.nl of volg ons op social media www.facebook.com/HaarlemKerstmarkt.

Tijd voor de Haarlemse kerstmarkt, Stadsnieuws

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.