Adverteren in HRLM?

Lokale politici in debat met ondernemers, Stadsnieuws

Vijf lokale Haarlemse ondernemersverenigingen organiseren op dinsdagavond 8 maart het Politiek Ondernemersdebat. Het debat is bedoeld om ondernemers en politiek dichter bij elkaar te brengen rondom thema’s die belangrijk zijn om in Haarlem te kunnen ondernemen. 

Bij het debat zijn vertegenwoordigers aanwezig van de politieke partijen die nu in de gemeenteraad zitten. Er wordt, in gebouw De Mug van het Nova College aan de Zijlweg, gedebatteerd over vijf stellingen die betrekking hebben op ondernemen in Haarlem. Zoals bereikbaarheid, het veranderende winkellandschap en het vestigingsklimaat. 

De onderwerpen zijn ingebracht door de vijf partijen die deze avond mede mogelijk maken: Haarlem Centraal, Koninklijke Horeca afdeling Haarlem, Industriekring Haarlem, Vereniging Eigenaren Binnenstad Haarlem en Stichting Stadsgarage (Actieprogramma Impact Ondernemen). De organisatie ligt in handen van ondernemersplatform Goede Zaken en het Nova College, presentatie/gespreksleiding worden verzorgd door Johan Tempelaar (De Coalitie) en Brigitte Paulissen (BeterBusiness).

Het debat in gebouw De Mug aan de Zijlweg 203 start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Hapjes en drankjes worden verzorgd door studenten van het Nova College. Einde programma 21.30 uur.

Meer informatie en aanmelden: www.politiekondernemersdebat.nl          

Lokale politici in debat met ondernemers, Stadsnieuws

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu