Adverteren in HRLM?

Enkel de Liefde, HRLM88

Duisternis kan geen duisternis verdrijven,
enkel het licht is daartoe in staat.
Haat kan geen haat verdrijven,
enkel de liefde is daartoe in staat.


Martin Luther King


Om toenemende gevoelens van machteloosheid te verdrijven grijp ik steeds vaker naar een pen om kaartjes te schrijven. Meer en meer doe ik op social media een oproep en vraag dan aan mijn volgers wie er een hart onder de riem kan gebruiken? Zijzelf wellicht of mensen in hun omgeving? Het schrijven van de kaartjes geeft mij een beetje rust. Het is een geruststellende gedachte dat ik heel even voor een piepklein lichtpuntje kan zorgen in een steeds bozere en duistere buitenwereld. Het gevoel dat ik met dit kleine gebaar iets voor een ander kan betekenen door letterlijk kaartjes en enveloppen te betekenen. Je zou mij iedere maandagochtend eens naar hartenlust met vilt- of lippenstift moeten zien krabbelen en kleuren. Niets heerlijker ook om al die post met rode en roze hartjes te beplakken. Dat doe ik trouwens ook als ik bloedserieuze berichten moet sturen naar instanties. In plaats van mij vreselijk te verbijten zit ik dan zo'n brief fanatiek vol te plakken en vrolijk vol te krijten. Ik kan je verzekeren dat lucht heerlijk op.
Ook de belastingdienst, je weet wel van die slogan leuker kunnen we het niet maken?, heeft in de loop der jaren van mij heel wat enveloppen vol hartjes mogen ontvangen. Het schijnt trouwens dat de sorteermachines aldaar regelmatig vastlopen en haperen door die overvloed aan hartjes. In die zin zou je het dus ook een verzetsdaad kunnen noemen. Een reden om extra uit te pakken en nog meer hartjes te plakken?!
Over verzetsdaad gesproken. Is de pen nog steeds machtiger dan het zwaard? Laten we de proef op de som nemen. Kan ik jullie verleiden om in deze verwarrende tijden postzakken vol liefde te verspreiden? Stuur een kaartje naar iemand die volgens jou wel een duwtje of steuntje in de rug kan gebruiken. Plak je helemaal suf in the name of LUV. Ga er maar eens lekker voor zitten. Schenk voor jezelf je lievelingsdrankje in en laat ter verhoging van de feestvreugde tijdens het schrijven songs als We are family en What the world needs now is love sweet love door je kamer schallen. Het liefst met je ramen wijd open. Gooi hartjes uit het raam naar mensen die je huis voorbijlopen. Neem de grote mensen wereld heerlijk te grazen door tijdens een vergadering ineens te gaan bellenblazen. Het is trouwens een kunst op zichzelf een kaart op de juiste tijd te doen aankomen. Een ontvangen kaart kan ons 's morgens heel iets anders doen dan 's avonds. Dus mocht je in de gelegenheid zijn? Gooi je kaart dan zelf bij iemand op het juiste moment in de bus.
Zelf behoefte aan een hartverwarmend kaartje? Laat het mij weten via dolly@dollybellefleur.nl. Ik kan niet wachten om extra feestelijk uit te pakken door een aan jou gerichte kaart uitbundig met hartjes vol te plakken. Zin om je helemaal onder te dompelen in de liefde?
De Roze Kunstlijn heeft er zelfs een tentoonstelling aan gewijd
in het Raadhuis van Heemstede. Gaat dat zien!
Enkel de Liefde, HRLM88

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.