Zeskamp, bingo en vurige romances

jun 25 • HRLM Vandaag • 1606 Views • Geen reacties op Zeskamp, bingo en vurige romances

Cover_def_totaal.indd

Bent u op zoek naar een heerlijk boek om straks vanaf uw strandbed in te verdwijnen? Zaterdag 28 juni tussen 14.00 en 16.00 uur houdt de Haarlemse schrijfster Marjoleine Tel in Boekhandel de Vries een meet & greet geheel in campingsfeer. Ze vertelt over haar nieuwe boek Campinggeluk.

‘‘Met een wc-rol onder je arm héél geheimzinnig naar het toilet! Creperen op zo’n campingmatje! Elke dag laffe macaroniprut of vette friet!’ Die meiden zouden zich verbazen als ze langskwamen. Linda had haar eigen wc, sliep tussen de sexy zijden lakens en kookte bijna als thuis in het kleine, compleet ingerichte keukentje…’

Wendy komt met haar gezin al jaren op camping De Zandrand. Door haar scheiding is een oude stacaravan naast Wendy het enige wat Linda zich kan veroorloven. Tussen de campingbingo’s, zeskamp en een gedeelde interesse voor de campingdirecteur in ontstaat een nauw verbonden vriendschap.

Campinggeluk is een vrolijk vakantieboek voor alle 20-plus vrouwen en hun meelezende mannen. Een feelgood roman over het echte campingleven.

Waar: Boekhandel De Vries
Wanneer: 28 juni van 14.00 tot 16.00 uur
Toegang: gratis

Campinggeluk MarjoleinePortret

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »