Zaterdag 17 juni HAARLEM SHOPPINGNIGHT

jun 15 • cover • 789 Views • Geen reacties op Zaterdag 17 juni HAARLEM SHOPPINGNIGHT

Zaterdag 17 juni wordt in de binnenstad van Haarlem de jaarlijkse Shoppingnight gehouden. Wederom zal de rode loper door het centrum worden uitgerold om het winkelend publiek gastvrij te ontvangen. Haarlem is als winkelstad onderscheidend en divers. Vooral de combinatie met cultuur en de historische binnenstad is onovertroffen. In verschillende straten en winkels worden allerlei activiteiten georganiseerd. Centraal staat op de Grote Markt vanaf 19:00 uur tot middernacht de Ibizamarkt. Over de rode loper zullen diverse modeshows te zien zijn. Kortom, voor de shopaholics onder ons een niet te missen evenement! De Haarlem Shoppingnight is een gratis toegankelijk evenement. Datum is zaterdag 17 juni 2017 van 18:00 uur tot middernacht. De locatie is de gehele binnenstad.

 Programma Haarlem Shoppingnight op zaterdag 17 juni van 18:00 uur tot 00:00 uur:

Lancering Gouden Straatjes:

Tijdens de Haarlem Shoppingnight worden Zijlstraat, Warmoesstraat, Kleine Houtstraat, Schachgelstraat, Gierstraat en Anegang door Haarlem Marketing om 19:00 uur officieel gedoopt tot de Gouden Straatjes. Naast de VVV op de Grote markt zal er een fotobooth staan waar bezoekers foto’s kunnen laten maken met een gouden straatje als achtergrond.

Grote Markt wordt Ibiza markt:

Op de Grote Markt staan er vanaf 19:00 uur tm 00:00 uur verschillende kramen op het gebied, van kunst, fashion en vintage. Tevens staat er een mobiele wijnbar en een cocktailbar van Bar Wigbolt. Er is livemuziek van de band Soundtrek en er is een gastoptreden van Inge Lamboo. Tevens staan er een aantal foodtrucks. Op het beautypodium verzorgt Douglas een gratis touch up van de wenkbrauwen.

Modeshow winkeliers:

Tussen 19:00 uur en 20:00 zal er vanaf het begin van de Grote Houstraat ter hoogte van de Bloemenstal over de rode loper door heel de stad onder begeleiding van een dj een modeshow te zien zijn van verschillende winkeliers. Deelnemende winkeliers zijn: Loomlace – New Zealand Auckland – Bij Saar Thuis Kids en Ladies – Steppin Out – Differenza – Store 023 – Mi Sueno – Vingino – Just a Joke – Jeans Centre – Amadee

Activiteiten in de straten

Schagchelstraat:             Ambacht in Stijl

Kleine Houtstraat:         Prijzen festival Shoppen en Sjoelen

Zijlstraat:                              Modeshow van verschillende winkels

Anegang:                               Live Dj

Koningstraat:                     Live band en kraampjes

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »