Wie gaat de Haarlemse Ondernemers Prijs winnen?

sep 28 • HRLM Vandaag • 116 Views • Geen reacties op Wie gaat de Haarlemse Ondernemers Prijs winnen?

Ze hebben er lang op moeten wachten. Niet in april, niet in juni, maar vandaag gaan Gerard Koelewijn (Easypers), Marijke Mul (Marijke Mul Goudsmid) en Veerle Focke (La Plume Media) strijden om de eretitel Haarlemse Ondernemers.

Mul is goudsmid en juwelier in het centrum van Haarlem en de Waarderpolder, Koelewijn heeft een houtbewerkingsbedrijf in de Waarderpolder en Focke heeft een communicatiebedrijf in centrum Haarlem. Deze drie topondernemers zullen het tijdens de finale-avond in Hotel Haarlem tegen elkaar opnemen. De drie finalisten zijn tijdens de wedstrijd flink ‘door de mangel gehaald’. Een uitgebreid onderzoek met informatieformulier, een pitchavond, een interview op film, een financiële check, een gesprek met de jury, een bedrijfsbezoek en tenslotte nog een gesprek met de jury. En dan nu op het grote podium pitchen voor een volle zaal.

Daarna neemt de jury de definitieve beslissing op basis van de hele wedstrijd van januari tot en met de presentatie op de finale-avond. De zevenkoppige ondernemersjury staat dit jaar onder voorzitterschap van Masha Vos. Dit is de zevende editie van de ondernemerswedstrijd. Een grote groep vooraanstaande bedrijven en organisaties ondersteunen deze volop. De HOP is geen bedrijfsprijs, maar richt zich op de persoonlijke ondernemerskwaliteiten van de ondernemers. Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen. De finale-avond is vanwege de strenge Corona richtlijnen dit jaar alleen op uitnodiging bij te wonen.

Foto: Linda Llambias

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »