Welke artiest ziet u graag op Bevrijdingspop?

feb 20 • HRLM Vandaag • 4967 Views • 2 Reacties op Welke artiest ziet u graag op Bevrijdingspop?

De line-up van Bevrijdingspop wordt steeds uitgebreider. Inmiddels is al bekend dat Pokey LaFarge, Jett Rebel, King Khan & The Shrines, Sven Hammond Soul en Kensington met ons de vrijheid komen vieren. Maar wie ontbreken er nog? Wie kunnen wij echt niet missen op dit Haarlemse feestje? Verslaggevers Denise van Vliet (tekst) en Milou van der Plasse (fotografie) gingen de straat op met de vraag: welke artiest ziet u graag op Bevrijdingspop?

“Andre Rieu!”, roepen ze tegelijkertijd uit. Waarom? “Omdat de muziek goed, vrolijk, dansbaar en gezellig is”, legt Ger (55) uit. Mevrouw Koppendraaier (82) weet naast Andre ook nog wel twee andere artiesten te noemen. “Nick en Simon zijn ook leuk en lekker gezellig!”

ddd

Meneer Spoelstra ziet graag een oude bekende optreden. “Niels Geusebroek! Ik was concierge op het Sancta Maria en daar ken ik hem nog van. Na school ging hij vaak oefenen in het muzieklokaal. Om half zes was hij daar vaak nog en moest ik hem uit het lokaal trekken, haha.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00564

Rick Fuchs (22) is nog nooit bij Bevrijdingspop in Haarlem geweest, maar als JeBroer komt optreden, komt hij misschien eens kijken. “Het is een rapper die net wat anders is dan de meeste rappers die op Bpop komen optreden. Dj Bakermat lijkt me trouwens ook leuk.”

DSC00589

Sineke Westerhof (47, rechts) roept meteen enthousiast “Guus Meeuwis! Hij is gewoon leuk. Daar kun je wel een feestje mee bouwen!” Betty van Middeldorp (55, links) wordt minder enthousiast van Guus. “Maar festivals zijn sowieso niet echt mijn ding hoor.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00548

Boy de Nijs (23) wil de Franse rapper Stromae wel graag een dagje naar Nederland halen. “Dat is tenminste weer eens wat anders dan de artiesten die altijd komen. Gers Pardoel en Ilse de Lange heb ik nu wel gezien. En de Fransen hebben immers geholpen om ons te bevrijden.”

DSC00542

Nina Nicolai (21) moet even heel diep nadenken, maar zegt dan “The Peth”. “Ik ben zelf ook muzikant, dus ik zou eigenlijk mijn eigen naam moeten noemen”, vult ze lachend aan. “Maar naast The Peth vind ik Michael Prins en Lucas Hamming ook wel erg goede muzikanten.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

2 Responses to Welke artiest ziet u graag op Bevrijdingspop?

 1. EDWIN SMIT schreef:

  IK ZOU GRAAG DE BAND HADES WILLEN ZIEN OPTREDEN,
  OMDAT IK IN DEZE BAND DE DRUMMER EN LEIDER VAN BEN EN
  DE BAND SAMEN MET IEMAND OPGERICHT HEB.
  EN MEEGEDAAN HEB MET HET PROGRAMMA DOWN MET JOHNNY.
  DUS ALS ONZE BAND COMPLEET IS DAN GRAAG DAAR SPELEN.
  GROETJES VAN EDWIN SMIT.

 2. joey cabret schreef:

  wij willen graag nog een keer
  WILL AND THE PEOPLE zien
  hun nummers staan vrij van elkaar zie gaan voor
  vrijheid en hun concerten zijn altijd relaxte sfeer en harmonie in het publiek
  en deze artiest is onwaarschijnlijk GREEN DAY zou super vet zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »