Vrijdag 17 november: Proud to be Fout bij Bison Haarlem van 8 tot middernacht: gratis entree

nov 14 • HRLM Vandaag • 511 Views • Geen reacties op Vrijdag 17 november: Proud to be Fout bij Bison Haarlem van 8 tot middernacht: gratis entree

Na een geslaagd Oktoberfest is het vrijdag 17 november tijd om opnieuw uit te pakken bij Bison Bowling in Haarlem: Proud to be Fout!

Iedere derde vrijdag van de maand vindt er namelijk een thema feest plaats aan de Orionweg 400 in Haarlem. Vanaf etenstijd ben je uieraard al welkom om met een heerlijk (grill) diner te starten. Vanaf 20.00 uur start het feest en kan je op de foto kan in je outfit! Deze polaroid mag je mee naar huis nemen. Ondertussen staan de lekkerste guilty pleasures en foute platen op dus dat wordt meebrullen tijdens het bowlen. Ook kan je pinata knallen op de dansvloer!

Vanaf 22.00 start het magic bowlen! Ook starten de andere games vanaf dit moment, zoals oa een Pushup wedstrijd, de Flamingo game, Raad de plaat en Limbodansen! Mooie prijzen zoals gevulde bierpullen, shotjes en opblaas goodies! Gooi je een strike, dan mag je grabbelen en win je dikke prijzen. Om middernacht worden de best verklede bezoekers nog eens in de schijnwerpers gezet. Kortom, ook al kom je niet bowlen dan kan je wel mee feesten!

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben je onder de pannen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl

Proud to be Fout!
Vrijdag 17 november 2017
Bison Bowling – Orionweg 400 – Haarlem
Tijd: 20.00-00.00
Muziek: meezingers, foute hits en guilty pleasures
Event: www.tinyurl.com/proudtobefout2017
Info: www.bisonbowlinghaarlem.nl
Teaser:
http://tinyurl.com/proudtobefoutteaser

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »