Vrijdag 15 december: 70s 80s Disconight bij Bison Haarlem van 8 tot middernacht: gratis entree

dec 12 • HRLM Vandaag • 539 Views • Geen reacties op Vrijdag 15 december: 70s 80s Disconight bij Bison Haarlem van 8 tot middernacht: gratis entree

Bij Bison Bowling in Haarlem gaat elke derde vrijdag van de maand het dak eraf! Op deze speciale thema avonden wordt er uitgepakt met de beste muziek, games en prijzen en vrijdag 15 december kan je los op de beste 80s en disco klappers! Uiteraard kan je ook via www.bisonbowlinghaarlem.nl alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden.

Vanaf etenstijd ben je uieraard al welkom om met een heerlijk (grill) diner te starten. Vanaf 20.00 uur start het feest en kan je op de foto kan in je outfit! Deze polaroid mag je mee naar huis nemen. Ondertussen staan dankzij DJ FlexyFrank de lekkerste disco en 80s platen op dus dat wordt meebrullen tijdens het bowlen. Ook kan je pinata knallen op de dansvloer!

Vanaf 22.00 start het magic bowlen! Ook starten de andere games vanaf dit moment waarbij je mooie prijzen zoals shotjes en andere goodies kan winnen! Gooi je een strike, dan mag je grabbelen en win je dikke prijzen. Om middernacht worden de best verklede bezoekers nog eens in de schijnwerpers gezet. Kortom, ook al kom je niet bowlen dan kan je wel mee feesten!

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben jij lekker bezig in plaats van op de bank te hangen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl

70s & 80s DiscoNight
Vrijdag 15 december 2017
Bison Bowling – Orionweg 400 – Haarlem
Tijd: 20.00-00.00
Muziek: disco & 80s
Event: www.tinyurl.com/disconightbison
Info: www.bisonbowlinghaarlem.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »