Vlaggetjesdag tijdens Spaarnestad Concert

jun 11 • Op stap in Haarlem • 2639 Views • Geen reacties op Vlaggetjesdag tijdens Spaarnestad Concert

Haarlem maakt zich op voor het vierde concert aan het water met het Kennemer Jeugd Orkest op zaterdag 6 juli 2019. Het Spaarnestad Concert, voorheen Spaarneconcert, biedt een podium aan jeugdig muzikaal talent om ervaring op te doen. Afgelopen edities waren er verbazend goede talenten te zien.

Het Kennemer Jeugd Orkest is altijd de basis, de vaste onderdelen zijn opera/operette een tribuut aan Lennaert Nijgh en een gastoptreden van een bekende Nederlandse artiest of band.

Dit jaar staat op 6 juli het podium op de Jansbrug, op de kades van de Nieuwe Gracht is het publiek gratis welkom en voor sloepen zijn ligplaatsen te huur. De sloepeigenaren ontvangen een Spaarnestad Concert vlag als bewijs dat je een ligplaats hebt afgenomen. Met opbrengsten is het mogelijk een podium te bieden aan deze talenten.

Afgelopen week is het versturen van de vlaggen begonnen en 6 juli wordt dan ook een vlaggetjesdag tijdens het Spaarnestad Concert. Het eerste vlaggetje werd overhandigd aan de voorzitter van de Biz Binnenstad Haarlem Pals Brust.

De Biz (bedrijveninvesteringszone binnenstad Haarlem) vindt dit concert bijdragen aan de ambitie om de binnenstad van Haarlem nog aantrekkelijker, dynamischer en bruisender te maken. Voor bewoners, regio bezoekers en toeristen ontstaat een nog aangenamer verblijfsklimaat dan er nu al is, met grote kans op herhalingsbezoeken. Daarnaast erkent de BIZ Binnenstad Haarlem het potentieel dat deze activiteit in zich heeft om uiteindelijk uit te kunnen groeien naar een ‘iconisch’ event zoals het “Prinsengracht concert” diezelfde waarde heeft voor de stad Amsterdam

Voorprogramma
19.00-20.15
Finalisten van HIT (het interscholair toernooi) Singer Songwriters Milan & Milan (beide 17jaar)
en Winnar Klassiek Kees Nienhuis op Marimba

Afgevaardige van Noord-Holland voor de landelijk wedstrijd Kunstbende Singer Songwriter Lucas Rens

en DJ taent van de Haarlese DJ-school Pim Meekel (13jr)

Hoofdprogramma
20.15 – 21.15 New Harlem Deluxe 20-koppige jeugd Bigband

21.30 Kennemer Jeugdorkest met repertoire uit de Opera’s Nabuko, Aida en Carmen

22.00 Astrid Nijgh, Nijgh zingt Nijgh

22.20 Kennemer jeugd Orkest met Pirates of the Caribean

22.30 Van Velzen en het Kennemer Jeugd Orkest

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »