Villa’s Culinair Wijntheater 2019

mei 9 • HRLM Vandaag • 491 Views • Geen reacties op Villa’s Culinair Wijntheater 2019

Eindeloos genieten tijdens Villa’s Culinair Wijntheater. Aankomend Hemelvaartweekend staat het strand van Villa Westend voor de 5e keer in het teken van Villa’s Culinair Wijntheater. Een 4-daags zinnenprikkelend wijnfestival waarbij alles draait om wijn, eten en beleving. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zijn er van 14.00 tot 0.00 uur tal van activiteiten voor jong en oud te beleven op het festival. De toegang is gratis.

In het Wijntheater worden de lekkerste wijnen van Hans Moolenaar uit Bloemendaal verkocht. Het Wijntheater vindt plaats in een ongedwongen sfeer waar alles draait om (culinair) genieten. Er zijn diverse foodtrucks, workshops, proeverijen, theateracts, vinyl dj’s en genoeg banken en relaxte zitjes om te kunnen genieten van de culinaire overdaad. Vrijdag middag is de finale van Wijnvrouw van het jaar, en het hele weekend zijn alle oesters slechts 1 euro per stuk. Naast alle foodtrucks waar onder andere charcuterie, heerlijk malse bavette, verse kreeft en pizza’s worden geserveerd kunt dit jaar ook aanschuiven in het Spaanse tapasrestaurant op ons strand. Met een heerlijke kan huisgemaakte sangria, een plateau vol verse tapas en de voetjes in het zand. Alsof u zich even in Spanje waant.

Overdag vinden er verschillende shows plaats met uiteenlopende onderwerpen. Ontdek of wijn uit een bepaald glas van invloed is op de smaak, test uw kennis tijdens de blindproeverij of doe mee met de hilarische wijnquiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. P.S. zelfs voor níet wijnliefhebbers is dit het leukste festival van het jaar!

Voor kinderen is Villa’s Culinair Wijntheater één groot water en zandspektakel (zwemspullen mee). De toegang is gratis, maar voor parkeren wordt een bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie en het programma op www.villawestend.nl, www.wijntheater.nl of volg het evenement op Facebook.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »