Typhoon, Alain Clark en Nielson bij Music & Lights in Caprera

mei 9 • Op stap in Haarlem • 542 Views • Geen reacties op Typhoon, Alain Clark en Nielson bij Music & Lights in Caprera

 

Het Bloemendaalse openluchttheater ligt midden in een prachtig natuurgebied. Tijdens het locatiefestival Music & Lights op 6, 7 en 8 september brengt Caprera cultuur en natuur op een hele bijzondere manier samen. Met lichtkunstwerken, installaties en akoestische optredens van bekende artiesten toont Caprera haar bos op haar allermooist.

Drie unieke dubbelconcerten
Tijdens Music & Lights treden elke avond twee verschillende artiesten op, die ieder een speciaal akoestisch concert van een uur spelen. Het eerste optreden vindt plaats in het openluchttheater, waarna de bezoeker een route loopt langs de lichtkunstwerken in het bos en uitkomt bij het ‘bospodium’ voor het tweede optreden.

Op vrijdag 6 september, de openingsavond, spelen Typhoon en Janne Schra. Typhoon zal akoestische versies van zijn bekende nummers en nieuw materiaal presenteren. Op zaterdag 7 september zijn Alain Clark en Roxeanne Hazes te horen. Music & Lights wordt afgesloten op zondag 8 september door Nielson en Maan.

Eten en Drinken
Speciaal voor Music & Lights opent Caprera een ‘food & drinks area’ op het terrein. Cantina Mobile (bekend van o.a. de Rollende Keukens, Pinkpop en Into the Great Wide Open) zal de catering verzorgen. Bezoekers kunnen al vanaf 17:00 uur in Caprera terecht voor een borrel en lekker eten.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »