Tweede Haarlemmermeerse Ringbiënnale

sep 16 • Uit Agenda • 1271 Views • Geen reacties op Tweede Haarlemmermeerse Ringbiënnale

In het weekend van twintig en eenentwintig september is er weer de Haarlemmermeerse Ringbiënnale. Dit is een weekend vol leuke activiteiten bij o.a. Museum De Cruquius en Historisch Museum Haarlemmermeer. Met een enerverend en succesvol eerste Ringbiënnale weekend achter de rug, wordt er aangeraden tijdig tickets te bestellen.

Rondleiding

Ringbiënnale

De Ringbiënnale is een tweejaarlijks cultureel evenement door heel Haarlemmermeer. Het weekend van dertien en veertien  september was het eerste Ringbiënnale weekend en aankomend weekend wordt het dus voor de tweede keer gehouden. Volg de verschillende routes vol kunstprojecten, theater, muziek en verhalen. Reis langs bedrijven, boerderijen, natuur en ontdek verborgen plekken en de geschiedenis van Haarlemmermeer. Maak een tussenstop en proef smakelijke polderproducten. Wandel, fiets of pak de auto en geniet.

Kosten

Tijdens het weekend van twintig  en eenentwintig september kost een kaartje bij de musea voor volwassenen € 3,50, voor jeugd € 1,50 en voor kinderen onder de twaalf jaar is het gratis. Met dit kaartje kan je bij beide musea én bij het Kunstfort naar binnen. Heb je nog een kaartje van dertien en veertien september? Dan is ook deze nog geldig. Sommige voorstellingen of programma onderdelen dienen apart gereserveerd en betaald te worden.

Zie hiervoor de informatie per programma onderdeel of op www.ringbiennale.nl.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »