Stilte-wandeling met de boswachter op de buitenplaats Leyduin

mei 13 • Op stap in Haarlem • 1398 Views • Geen reacties op Stilte-wandeling met de boswachter op de buitenplaats Leyduin

Leyduin met z’n eeuwenoude bomen en gebouwen is een schitterende plek om te wandelen. Op zaterdag 21 mei kunt u met de boswachter op stap terwijl de avond valt. De zon gaat onder en de stilte wordt intens. Misschien hoort u het ritselen van een ree op zoek naar voedsel of de roep van de uil. En u zult merken dat er in het donker meer is te zien dan u denkt…  Daarom nodigen wij u van harte uit voor deze bijzondere stilte-excursie.

Neem uw beste vriend of vriendin, partner of collega mee het bos in. We verzamelen om 21.30 uur op de parkeerplaats van buitenplaats Leyduin. De excursie duurt tot ca. 22.30 uur.

Startplek:  Parkeerterrein buitenplaats Leyduin. Wilt u graag uw navigatiesysteem gebruiken? Toets dan Leidsevaartweg 53 te Heemstede in. Daarvoor (vanuit het noorden) of daarna (vanuit het zuiden) steekt u vervolgens de spoorbaan over. Even verderop ziet u het parkeerterrein aan uw rechterhand.
Kosten: € 7,- en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar. Beschermers € 4,- en € 2,- voor hun kinderen tot 12 jaar. Reserveren kan op www.gaatumee.nl
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »