Adverteren in HRLM?

Spaanse taferelen aan de Riviervismarkt, HRLM76

Wie zin heeft in een vakantie, kan een tijdelijke oplossing vinden in Haarlem. Het Tapas Restaurant El Pincho staat bekend om haar authentieke, verse gerechten en uitstekende gastvrijheid. Afgelopen voorjaar heeft eigenaar Paul van der Werff samen met Priscilla Platt (beeldend kunstenaar en interieurontwerper) hard gewerkt om het restaurant te voorzien van een make-over. 

El Pincho is in september geëindigd op de 63ste plaats van de landelijke Terras Top 100. Volgens Paul is het van belang om vertrouwen te hebben in je eigen zaak en personeel. “Toch is deze plaats de kers op de taart na maandenlange inspanningen”, vertelt Paul. Het is voor hem namelijk ook een spannende periode wanneer de horeca de deuren verplicht moet sluiten. “Wat ga je dan doen? Je moet kiezen of je het links- of rechtsom gaat doen.” Hij besloot de tijd te gebruiken voor een ingrijpende verbouwing van de zaak en het terras.

Albondigas
Er werd druk verbouwd en vernieuwd bij El Pincho. Zo ontstaat er een heerlijk winter-terras en komt er een nieuwe menukaart. “In de koude maanden kan je nog steeds lekker buiten zitten door bijvoorbeeld onze verwarmde stoelkussens”, legt hij uit. Wie zin heeft in de befaamde albondigas kan deze nog steeds bestellen, maar heeft tegenwoordig ook keuze uit tapas met vernieuwende ingrediënten zoals gestoofde varkenswangetjes van het Ibérico-varken en coquilles op Spaanse wijze. “Onze cocktailkaart met zelfontwikkelde cocktails maakt het af”, vindt Paul. “We hebben nu twee barkeepers die heerlijke cocktails maken en serveren. Veel mensen komen nu ook na dinertijd, voor een heerlijke cocktail, glas wijn of een borrel.”

Goede, snelle service en vakbekwaam. Dat is waar El Pincho voor staat. “We hebben een duidelijk concept, verse, goede producten en staan achter ons werk”, legt hij uit. Een warm welkom is dan ook van belang bij het Haarlemse tapasrestaurant. “Ik heb top personeel en we zijn een heel hecht team. Dat zie je niet zo vaak.” 

Tekst: Victoria van der Werff
Fotografie: Linda Llambias

Spaanse taferelen aan de Riviervismarkt, HRLM76

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van interessante nieuwtjes uit het Haarlemse.

STEUN ONS NU!

De ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor vele ondernemingen. Steun ons, juist nu