Signeersessie Thomas Olde Heuvelt Thrillerauteur geschenk Spannende Boeken Weken

mei 22 • Op stap in Haarlem • 1078 Views • Geen reacties op Signeersessie Thomas Olde Heuvelt Thrillerauteur geschenk Spannende Boeken Weken

Tijdens de Spannende Boeken Weken signeert Thomas Olde Heuvelt bij De Vries Van Stockum in Den Haag op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) zijn thrillergeschenk én zijn pas verschenen thriller Echo.

 

Spannende Boeken Weken

Thomas Olde Heuvelt heeft het geschenk Dolores Dolly Poppedijnvoor de Spannende Boeken Weken 2019 geschreven. Een psychologische griezelthriller in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor. Je ontvangt het geschenk van de Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni cadeau bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

 

Nieuwe thriller Echo

Naast het geschenk is in mei 2019 ook de nieuwe thriller Echovan Thomas Olde Heuvelt verschenen. Een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur.

 

In 2015 won Thomas Olde Heuvelt (1983) als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. De schrijver van fantastische griezelthrillers brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Duitsland, Brazilië, China en Japan. Een Amerikaanse televisieserie is in de maak.

Datum:Maandag 10 juni 2019

Tijd:15.00 – 16.00 uur

Locatie:De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem

Toegang:Gratis

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »