Serious Request actie: Drive4Life

nov 27 • Uit Agenda • 2850 Views • Geen reacties op Serious Request actie: Drive4Life

Zou u slagen voor uw rijbewijs als u opnieuw examen moest doen? Droomt u ervan om op een Quadro, een driewielig voertuig te rijden? Of wilt u uw eerste rijles op een motor? Kom dan naar de Drive4Life experience.

Wat is drive4Life?
Rijschoolhouders Mike van den Bos (31) en Dennis Goes (47) organiseren samen met andere rijscholen in Kennemerland voor het derde jaar de Serious Request actie Drive4Life, om geld in te zamelen voor het goede doel. Als bezoeker kunt u een geweldige dag beleven vol rijvaardigheidstrainingen, ongevallen preventie en informatie over verkeersregels. Zou u slagen als u opnieuw een CBR-examen deed? Doe een echt examen op deze drukke dag. Tevens kunt u in verschillende gave auto’s en pijlsnelle motoren rijden.

Maar ook voor bezoekers zonder rijbewijs zit er veel in het vat. U kunt bijvoorbeeld uw eerste rijles nemen, zowel voor auto als op de motor. Voor kinderen wordt er een heel verkeersplein ingericht waar uw dreumes voor het eerst kennismaakt met het verkeer en de basisregels. Zo leert uw kind gevaren (her)kennen en kunnen ze zelfs een heus kinderrijbewijs halen. Drive4Life vindt dit jaar, op 20 december,  plaatst op het parkeerplaats naast het Kennemer Sportcenter (naast de IJsbaan).

DSC02082

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »