Het Rouwcafé presenteert: ´Stichting De Vrolijke Noot´!

nov 8 • Prikbord • 840 Views • Geen reacties op Het Rouwcafé presenteert: ´Stichting De Vrolijke Noot´!

De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen
17 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen: ‘Stichting De Vrolijke Noot´.

Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt ‘Stichting De Vrolijke Noot´ een aantal songs ten gehore.

De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich eventueel aanmelden via info@hetrouwcafe.nl of bellen naar Ria van Kleef 06-52306969.

De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 17 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast op deze morgen is ´Stichting De Vrolijke Noot’!

Stichting De Vrolijke Noot
Directeur, harpiste en harpdocente Mariska Pool is de grote drijfveer van de Stichting De Vrolijke Noot. De stichting organiseert muziekprojecten bij diverse instanties en instellingen.

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de ‘Westfriese troôstkoekies’ van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst aan de Stichting ten goede komt. Heeft u de ‘Westfriese troôstkoekies’ ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over? Raadpleeg dan www.troostkoekjes.nl.

Voor meer informatie: belt u naar Ria van Kleef, 06-52306969, mail naar info@hetrouwcafe.nl, of bezoek de website www.hetrouwcafe.nl.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »