Raadsels in de stad Haarlem

dec 23 • Uit Agenda • 2505 Views • Geen reacties op Raadsels in de stad Haarlem

14_200 digital storytelling gamesVind jij Haarlem ook de stad waar je best een serious game over zou willen maken? Grijp dan je kans om in acht lessen een verhaal over je favoriete plek te vertellen met digitale technieken zoals animatie, 3D-printen en fotostrips. Van script tot presentatie, mediacoach Saskia Mastenbroek begeleidt je bij het maken van dit spannende avontuur dat je kunt delen en spelen met vrienden en publiek. De workshop vindt elke woensdag (van 14 januari tot en met 4 maart) plaats van 15:30 – 17:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum aan de Gasthuisstaat 32. De toegangsprijs bedraagt voor 8 lessen € 40,-. Ben je tussen de 10 en 14 jaar, reserveer dan snel je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Raadsel in de stad Haarlem is mogelijk gemaakt door het Jeugdcultuurfonds Haarlem ter ere van het 5-jarig jubileum. Kinderen van ouders met een HaarlemPas kunnen zich gratis aanmelden via info@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Gewapend met een camera ga je op pad om plaatjes te schieten voor jouw digitale strip. In een strip-programma bewerk je foto’s zo dat er een mooi beeldverhaal ontstaat. Door middel van een stop-motion animatie vertel je bijzonderheden over jouw onderwerp. Je gebruikt de 3D-printer. De lessen worden afgesloten met een presentatie op woensdag 15 april van 15:00 tot 17:00 uur, waarbij de toeschouwer uitgedaagd wordt om de game te spelen.

DATUM EN TIJDSTIP
Elke woensdag van 14 januari tot en met 4 maart, van 15:30 – 17:00 uur.

LOCATIE
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem.

KOSTEN
De toegangsprijs voor 8 lessen bedraagt € 40,-.

BIJZONDERHEDEN
Raadsel in de stad is mogelijk gemaakt door het Jeugdcultuurfonds Haarlem ter ere van het 5-jarig jubileum. Kinderen van ouders met een HaarlemPas kunnen zich gratis aanmelden via info@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »