Proeflesweek en start nieuw cursusseizoen bij Hart

dec 22 • HRLM Vandaag • 1118 Views • Geen reacties op Proeflesweek en start nieuw cursusseizoen bij Hart

vakantiekunstenaar-hartIn januari 2017 start er weer een groot aantal cursussen bij Hart. Bij Hart ben je aan het juiste adres voor cursussen op het gebied van beeldende kunst & vormgeving, dans & theater, muziek, fotografie & computer, kunstgeschiedenis & filosofie, body & mind, literatuur & schrijven en talen. Om kennis te maken met onze docenten en ons aanbod te ervaren organiseert Hart een gratis proeflesweek van 9 t/m 14 januari.

Proeflesweek
Tijdens de Proeflesweek kun je vrijblijvend ervaren welke cursus bij je past. Toegang is gratis en je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Tijdens de Proeflesweek hebben we voor de allerkleinsten onder meer een Ouder & Dreumesdans, Muziek op Schoot en een Muziekontdekkingsreis. Jongeren kunnen hun creativiteit kwijt in de CoolCreaClub, De Toneelklas en bij het maken van een eigen animatiefilm. Bij Hart zit je ook op de goede plek om diverse moderne talen te leren, te filosoferen, fotograferenen, schrijven en voor mindfulness.
Bekijk het volledige rooster van de Proeflesweek op www.hart-haarlem.nl.

Kerstvakantie
Speciaal voor de jonge creatievelingen opent Hart de deuren op woensdag 4 januari voor de Vakantiekunstenaars! Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen de hele dag verschillende workshops volgen waaronder dansen, schilderen, tekenen en capoeira.
Kijk voor meer informatie op www.hart-haarlem.nl.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »