In première in Verhalenhuis Haarlem: Marijke Kots keert terug in het jeugdtheater met Dibbertje Dib.

okt 13 • cover • 738 Views • Geen reacties op In première in Verhalenhuis Haarlem: Marijke Kots keert terug in het jeugdtheater met Dibbertje Dib.

In première in Verhalenhuis Haarlem: Marijke Kots keert terug in het jeugdtheater met Dibbertje Dib.

Dibbertje Dib het slakje heeft jaren in een poppenkast gewoond. Maar nu niet meer, want het theatertje is dicht… Nu staat hij op een plank ergens in het huis van de poppenspeelster.

Wat hebben zij samen met al die poppen van het theater een boel avonturen beleefd. Maar dat is geweest, dat is nu over. Het slakje Dibbertje Dib verveelt zich stierlijk daar op die plank. Opeens krijgt hij een idee: “Waarom ga ik niet één van die avonturen gewoon vertellen…”! De poppenspeelster vindt het een goed idee en wil graag mee doen. Maar waar moeten zij dan optreden, zij hebben geen theater meer. Gelukkig is daar het Verhalenhuis Haarlem in de van Egmondstraat. Hier kunnen zij samen het spannende verhaal van De Maankabouter vertellen.

Marijke Kots heeft 23 jaar haar eigen poppentheater Mijko gehad. Maar daar moest zij helaas mee stoppen. Nu na 27 jaar gaat zij weer met haar slakje Dibbertje Dib het toneel op om samen een verhaal uit het repertoire van poppentheater Mijko te vertellen.

Zondag 22 t/m vrijdag 27 oktober, dagelijks om 15.00 uur
Toegang 7,50 (inclusief limonade voor de kinderen)

Drankjes volwassenen 1,50 (contant/pin/contactloos)

 Reserveren via www.verhalenhuishaarlem.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »