Prachtige nummers van Hildegard Knef

mei 30 • cover • 598 Views • Geen reacties op Prachtige nummers van Hildegard Knef

The best singer without a voice

Prachtige nummers van Hildegard Knef

Ich brauch Tapetenwechsel, sagt die Birke. Een citaat uit een van de prachtige liederen van Hildegard Knef. Ook wel de Duitse Jacques Brel genoemd. Pianist Pieter Grimbergen en zangeres Marianne Koopman doen de sfeer van Knef herleven op zondagmiddag 18 juni in het programma Illusionen. Natuurlijk bij het Seinwezen kun je genieten van haar weemoedige en vrolijke liederen. Bekende en minder bekende nummers passeren de revu. Knef, een gepassioneerde persoonlijkheid, chansonnière, auteur, actrice. Geëngageerd in het na-oorlogse Duitsland.

Hildegard Knef bewonderde Monroe en Brel. Ella Fitzgerald noemde haar the best singer without a voice

Koopman en Grimbergen vertellen tijdens het programma Illusionen ook over het leven van Hildegard Knef en citeren uit haar boeken.

Kom genieten van
Ich brauch’ Tapetenwechsel, Ostseelied, Illusionen, In dieser Stadt, Von nu ab ging’s bergab, Ich hab’noch einen Koffer in Berlin en andere…

Inloop: 15:30 uur

Tijd: 16:00 – 18:30 uur (met pauze)

Voor maar €15,00 ben je verzekerd van een plek. Reserveren kan via redactie@seinwezen.nl o.v.v. Knef en aantal kaarten. Actie: Als je in een keer vier kaarten reserveert krijg je €5,00 korting. Dan betaal je in plaats van €60,00 dus €55,00.

Na je reservering krijg je informatie over de betaalwijze. Aan de deur betaal je € 17,50.

 

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »