Haarlemse stadsglossy

In dit portfolio vindt u een overzicht van alle edities van haarlemse stadsglossy. Deze glossy informeert over het reilen en zeilen binnen de Spaarnestad met interessante interviews, reportages, columns en prachtige beelden over uiteenlopende Haarlemse onderwerpen. Van winkelen en interviews met bekende en onbekende Haarlemmers tot historische reportages en uitgaanstips. Wanneer u op een van de edities klikt, kunt u deze inzien.

 

 

editie 53

November 2017 – December 2017

Alweer de laatste editie van het jaar met op de cover het werk van Sieb Postuma, waarvan zijn werk te zien is in het Teylers Museum. Hierin staan de beste beauty producten van het jaar 2017, een lijst met de leukste cadeauwinkels in Haarlem, zodat je zeker weten een leuk kerstcadeau hebt te geven en ook kijken we weer binnen bij een Haarlemmers.

Online inzien

Ook deze editie kan je online inzien.

 

 


editie 52

September 2017 – Oktober 2017

Ook deze editie weer een interessante inhoud. Een interview met Dieuwertje Blok,een kijkje in het prachtige atelier van Erik de Bree en we bekijken de leukste en laatste woontrends aan de hand van de leukste winkels. En als knal van een afsluiter de top 5 vrouwelijke auteurs. De cover van deze editie is gemaakt door Marinus Fuit.

Online inzien

Ook deze editie kun je online inzien.

 


editie 51

Juli 2017 – Augustus 2017

In deze editie een interview met Yildiz, de hipste terrassen van Haarlem, de cover van tekenaar Daan Berkhof, Vijf wijkvoorzitters in het zonnetje, NRTK HRLM, Haarlemse buurten,  en nog veel meer!

Online inzien

Ook deze editie kun je online inzien.

 

 


 

 

editie 50

Mei 2017 – Juni 2017

In deze editie een interview met Joost Swarte, Twee leuke Haarlemmers, Freya van Offeren en Mirjam Sengers. Een overheerlijke citroen merenquetaart. Een kijkje in het atelier van Simone de Groot. En hoe is het nu met Gerrie Hondius…. en nog veel meer!

Online inzien

Ook deze editie kun je online inzien.

 

 


 

Comments are closed.