Haarlemse stadsglossy

In dit portfolio vindt u een overzicht van alle edities van haarlemse stadsglossy. Deze glossy informeert over het reilen en zeilen binnen de Spaarnestad met interessante interviews, reportages, columns en prachtige beelden over uiteenlopende Haarlemse onderwerpen. Van winkelen en interviews met bekende en onbekende Haarlemmers tot historische reportages en uitgaanstips. Wanneer u op een van de edities klikt, kunt u deze inzien.

 

editie 56

Mei 2018 – Juni 2018

Een zomerse editie met veel Haarlemse historie, nieuwe winkels en alles over de Haarlem Shoppingnight.

Online inzien

Ook deze editie kan je online inzien.

 


 

editie 55

Maart 2018 – April 2018

Nummer 55 hebben we als eerbetoon aan Rob Eversen opgedragen.

Online inzien

Ook deze editie kan je online inzien.

 

 


editie 54

Januari 2018 – Februari 2018

Het eerste nummer van het jaar met niemand minder op de cover dan Fokke en Sukke! Verder helpen we je uit de brand met leuke cadeaus Valentijnsdag, nemen wij na zes jaar afscheid van onze columniste Wilma Geldof, kijken we binnen bij Coby en Hans Stoomberg en zetten we het Rozenprieel in beeld.

Online inzien

Ook deze editie kan je online inzien.

 

 


 

editie 53

November 2017 – December 2017

Alweer de laatste editie van het jaar met op de cover het werk van Sieb Postuma, waarvan zijn werk te zien is in het Teylers Museum. Hierin staan de beste beauty producten van het jaar 2017, een lijst met de leukste cadeauwinkels in Haarlem, zodat je zeker weten een leuk kerstcadeau hebt te geven en ook kijken we weer binnen bij een Haarlemmers.

Online inzien

Ook deze editie kan je online inzien.

 

 


editie 52

September 2017 – Oktober 2017

Ook deze editie weer een interessante inhoud. Een interview met Dieuwertje Blok,een kijkje in het prachtige atelier van Erik de Bree en we bekijken de leukste en laatste woontrends aan de hand van de leukste winkels. En als knal van een afsluiter de top 5 vrouwelijke auteurs. De cover van deze editie is gemaakt door Marinus Fuit.

Online inzien

Ook deze editie kun je online inzien.

 


 

 

Comments are closed.