Portfolio

HRLM Uitgevers bv

HRLM Uitgevers bv  is een Haarlemse uitgeverij waar diverse uitgaves worden gemaakt, waaronder de  Haarlemse stadsglossy. Deze tweemaandelijkse glossy informeert over het reilen en zeilen binnen de Spaarnestad met onder meer artikelen over de historie van de stad, interviews met interessante inwoners en tips voor leuke winkels en uitgaan. Maar er is meer!

Zo worden ook speciale uitgaves gemaakt als en het Haarlemtje (voor ouders van jonge kinderen). Alle glossy’s zijn zeer herkenbaar en altijd up-to-date!

Daarnaast maakt HRLM Uitgevers bv uitgaves in opdracht of in samenwerking met andere bedrijven. Met succes is bijvoorbeeld in samenwerking met het Frans Hals Museum de HRLM Frans Hals in het leven geroepen en in samenwerking met de Gemeente Haarlem de Mijn Schalkwijk!. In opdracht van bijvoorbeeld Jopen bv en Andrea XL heeft HRLM Uitgevers bv ook bedrijfsglossy’s gemaakt.

Neem een kijkje in ons portfolio voor het complete overzicht.

Onderstaande video geeft een impressie van hoe wij werken.

3 Responses to Portfolio

  1. Hans Krol schreef:

    Van de diverse stadstijdschriften in ons land is HRLM zonder twijfel qua vormgeving en inhoud de fraaiste en best verzamelde glossy

  2. frans schreef:

    mooi blad leuke verhalen

  3. frans schreef:

    Ik vind het een leuk en mooi blad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *