Poëziefestival Dichters in Elswout

aug 21 • cover • 1827 Views • Geen reacties op Poëziefestival Dichters in Elswout

kaartvoorEen uniek zomers festival met tien dichters en een singer songwriter op Landgoed Elswout nabij Haarlem

Stichting Kleine Revolutie Producties organiseert zondag 23 augustus voor de 5e keer een bijzondere en gevarieerde literaire middag op een schitterende locatie: Poëziefestival Dichters in Elswout.
Line up: Sirkka Turkka (Finland), Joke van Leeuwen (Vlaanderen/Nederland), Lieke Marsman, Kira Wuck, Ruth Lasters (Vlaanderen), Marieke Rijneveld, Ester Naomi Perquin, Maria Barnas, Charlotte van den Broeck (Vlaanderen) en Ineke Riem. Hun optredens worden afgewisseld met muziek van Mevrouw Tamara. De presentatie is in handen van Annetje Rubens.|

Het festival zal plaatsvinden op Landgoed Elswout te Overveen, op het grasveld naast de koetshuizen. Bij onverhoopt slecht weer zal het festival in een van de koetshuizen plaatsvinden.
De middag begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en zal tot ongeveer 18.00 uur duren.
Er kan gepicknickt worden; bezoekers kunnen zelf eten en drinken meenemen en er zijn consumpties verkrijgbaar bij de kraam van Orangerie Elswout.
Landgoed Elswout is uitstekend lopend, per bus en per fiets bereikbaar. De boekverkoop is in handen van Athenaeum Boekhandel Haarlem.

De middag is gratis toegankelijk. Er zal een vrijwillige bijdrage voor de middag worden gevraagd.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »