Philharmonie & Stadsschouwburg Haarlem presenteren nieuwe seizoenbrochure

mei 28 • Op stap in Haarlem • 1340 Views • Geen reacties op Philharmonie & Stadsschouwburg Haarlem presenteren nieuwe seizoenbrochure

Op het podium van de stadsschouwburg heeft directeur Jaap Lampe samen met programmeur Laura Marcus de nieuwe programmering bekendgemaakt voor het seizoen 2019-2020. Er staat weer veel te gebeuren in de twee Haarlemse cultuurcentra.
Meer dans, meer samenwerking en veel grote namen staan er in de prachtig ontworpen brochure vermeld. Met trots werd een samenwerking met het Natiionale Theater in Den Haag aangekondigd. Veel producties daarvan komen ook in Haarlem.

Trojan Wars, een vijf uur durend meeslepend spektakel wordt als een live Netfikx-binge-watch stuk in de stadsschouwburg neergezet. Inclusief een driegangen diner.

Geen Scrooge dit jaar, maar wel een Kerstrevue. Een week lang in de Stadsschouwburg.

De samenwerking met het Patronaat zorgt ervoor dat bands als Jethro Tull en Clannad de ruimte krijgen in de Philharmonie.
Ook is er meer dans dan vorige jaren. Partner Scapino Ballet Rotterdam zorgt voor meerdere producties.

Dus wil je tickets voor Spinvis, Tino Martin, Mylou Frencken, Ton Kas, Erik van Muiswinkel, Tineke Schouten, De Vloer Op (live), Intouchables en veel meer moois? Vanaf eind mei is de brochure te halen bij de kassa van de Philharmonie. 4 juni start de kaartverkoop.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »