Pathé Haarlem verrast zorgmedewerkers met vrijkaartjes voor de film

jul 14 • HRLM Vandaag • 360 Views • Geen reacties op Pathé Haarlem verrast zorgmedewerkers met vrijkaartjes voor de film

Honderdvijfentwintig zorgmedewerkers van de ViVa! Zorggroep in Haarlem en Velsen kunnen gratis naar de film bij Pathé. Samen met een vriend, vriendin of familielid. De bioscoop wil de zorgmedewerkers op deze manier bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen maanden. 

Landelijk geeft Pathé 10.000 vrijkaarten weg aan ziekenhuizen en zorginstellingen. De zorgmedewerkers krijgen ook een goodiebag met ‘inhoud om van te genieten tijdens de film’.

Dankbaar

“Op deze manier kunnen wij als team Pathé Haarlem op kleine schaal ook een steentje bijdragen. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van ViVa! Zorggroep met man en macht gewerkt om de inwoners van Haarlem en omgeving te ondersteunen, daar zijn wij hen natuurlijk allemaal heel erg dankbaar voor”, aldus Laura Kramer van Pathé Haarlem.

Zorgmedewerkers krijgen vrijkaartjes voor de film - Pathé Haarlem
Zorgmedewerkers krijgen vrijkaartjes voor de film – Pathé Haarlem

Maureen Arnon, wijkverpleegkundige en Mirjam en Ankie de Jong hebben de vrijkaarten en
goodiebags namens het hele team van Velsen en Haarlem in ontvangst genomen. “Dank je wel Pathé, hier zijn wij superblij mee!”

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »