Packagedeals literair theater Haarlem

aug 6 • Op stap in Haarlem • 2076 Views • Geen reacties op Packagedeals literair theater Haarlem

Hoe mooi alles staand - PiekDe Toneelschuur Haarlem, Athenaeum Boekhandel Haarlem en De Groene Amsterdammer bieden in het seizoen 2015/2016 vijf literaire theaterpakketten aan, bestaande uit een theatervoorstelling en een ontmoeting met de regisseur en/of schrijver. Bovendien krijgt men een boek cadeau, geselecteerd door Athenaeum. Kosten voor deze drie-in-één-deal zijn E 27,50 in totaal. Voor meer informatie en het kopen van kaarten, kijk op www.toneelschuur.nl of www.athenaeum.nl.

De packagedeals bestaan uit vijf theateravonden met een exclusief voorprogramma gedurende het seizoen. Met een select gezelschap maken geїnteresseerden kennis met o.a. de regisseur en/of schrijver van de theatervoorstelling. De avonden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde theaterbezoeker.

De eerste packagedeal bestaat uit een ontmoeting met Leon van der Sanden (tekstbewerker en regisseur) op maandag 12 oktober over de voorstelling ‘Hoe mooi alles’ in Athenaeum Boekhandel Haarlem (Gedempte Oude Gracht 70). Vervolgens bezoekt men de voorstelling op vrijdag 16 of zaterdag 17 oktober in de Toneelschuur Haarlem (Lange Begijnestraat 9) en ontvangt men het boek ‘Hoe mooi alles’ (Mirjam van Hengel) of ‘Soms is alles eeuwig’ (Leo Vroman).

De overige geselecteerde theatervoorstellingen zijn:

  • Geboeid/Prometheus door Bloet/Jan Decorte (ontmoeting 30 nov, voorstelling 9 dec ’15)
  • Wachten op de Barbaren door Toneelschuur Producties/ Korzo/ Michiel de Regt (ontmoeting 11 jan, voorstelling 16 jan t/m 27 feb ’16)
  • De Wand door Ulrike Quade Company (ontmoeting 29 feb, voorstelling 9 mrt ’16)
  • en Crashtest Ibsen: Nora, door Moeremans & Sons/ Noord Nederlands Toneel (ontmoeting 9 mei en voorstelling 11 en 12 mei ’16)

Indien men alle 5 packagedeals in één keer koopt, betaalt men slechts E 125,- in totaal.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »