Opnieuw live-chat met burgemeester Wienen

sep 29 • HRLM Vandaag • 123 Views • Geen reacties op Opnieuw live-chat met burgemeester Wienen

De coronamaatregelen volgen elkaar snel op. Dit komt omdat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen ook hier in de regio snel stijgen. Voor burgemeester Jos Wienen is dat weer reden om een online chatsessie te houden met de inwoners van Haarlem.

De chatsessie is maandagavond 5 oktober van 19.30 tot 20.30 uur bij te wonen. Via het Facebook- en Instagramaccount van de gemeente Haarlem beantwoord de burgemeester zoveel mogelijk vragen van inwoners over de coronacrisis.

Haarlemmers kunnen hun vragen over de coronacrisis aan de burgemeester stellen. Bijvoorbeeld vragen over de gevolgen van het coronavirus of vragen over waarom het zo belangrijk is om je aan die anderhalve meter afstand te houden en welke maatregelen er nu speciaal voor Haarlem gelden. Maar je kunt ook vragen stellen over de ouderenzorg, over wat er nu wel en niet mag en over welke ondersteuning er is voor ondernemers.

Hoe werkt het?

Zet de vraag in de chat op Facebook https://www.facebook.com/gemeente.haarlem/ of op Instagram https://www.instagram.com/gemeentehaarlem/?hl=nl 

Waarschijnlijk kunnen niet alle vragen aan bod komen, maar de burgemeester beantwoordt er zoveel mogelijk.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »