Nieuwe aanwinst: Jopen Proeflokaal

nov 27 • HRLM Vandaag • 3117 Views • Geen reacties op Nieuwe aanwinst: Jopen Proeflokaal

Bent u er ondertussen al geweest? Jopen Proeflokaal in de Waarderpolder? Deze nieuwe aanwinst van Jopenbier is namelijk alweer een geruime week geopend voor iedereen die gezellig langs wilt komen voor een drankje of hapje.

Jopenbier

 

 

 

 

 

 

 

Jopen Proeflokaal is de nieuwe aanwinst voor Jopenbier. In het industriële gebied van Haarlem prijkt deze nieuwe locatie met uitzicht over de nieuwe uitbreiding van de Jopenbrouwerij met onder andere een automatische bottellijn en tankpark. Naast het bewonderen van de productieruimte, is het natuurlijk de bedoeling dat u op deze locatie terecht kunt voor een heerlijke lunch, proeverij of gewoon een borrel.  Daarnaast kunt u er ook terecht voor besloten diners, masterclasses, bedrijfsborrels of andere evenementen.

Openingstijden

Jopen Proeflokaal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Daarbij is het mogelijk om buiten deze tijden een evement te organiseren als u dat wilt! Jopen Proeflokaal bevindt zich in de Waarderpolder aan de Emrikweg 21. kijk voor meer informatie op www.jopen.nl

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »