NIEUW: ELKE DINSDAG FILM E PIZZA BIJ DE FILMSCHUUR EN DE PIZZABAKKERS

jan 20 • Uit Agenda • 3419 Views • Geen reacties op NIEUW: ELKE DINSDAG FILM E PIZZA BIJ DE FILMSCHUUR EN DE PIZZABAKKERS

film e pizza opzet def.inddMet ingang van 2015 starten de Filmschuur en De Pizzabakkers Haarlem de samenwerking Film e Pizza. Bezoekers kunnen iedere dinsdagavond een film naar keuze bezoeken in de Filmschuur en een pizza eten bij De Pizzabakkers Haarlem, voor slechts € 15,-.

Aan de kassa van de Filmschuur zijn de Film e Pizza kaarten te koop voor €15,- . Vrienden van de Filmschuur betalen  €14,- , Cinevillepashouders €7,-. Bezoekers kunnen daarmee voorafgaand of na afloop van een film in de Filmschuur genieten van een overheerlijke pizza van De Pizzabakkers. De keuze bestaat uit: Salami Finocchiona, Margherita, Peppino of Napoletana. Voor de overige pizza’s geldt een supplement van € 2,75.

In Amsterdam vindt al een aantal jaren onder dezelfde naam een succesvolle samenwerking plaats met Kriterion, Rialto en De Pizzabakkers. Nu kan men ook in Haarlem van dit aanbod gebruik maken.

Meer informatie is te vinden op www.filmschuur.nl/film-e-pizz

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »