Muziek voor Serious Request in Het Dolhuys

okt 22 • HRLM Vandaag • 1878 Views • Geen reacties op Muziek voor Serious Request in Het Dolhuys

Op donderdag 27 november organiseert Het Dolhuys in samenwerking met Gitaarlem een avond in het teken van 3FM Serious Request 2014. Dit jaar staat het Glazen Huis 6 dagen lang op de Grote Markt in Haarlem en wordt er geld ingezameld voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Hoofdgast in Het Dolhuys is DJ Giel Beelen; al elf jaar betrokken bij deze actie van 3FM waarvan hij zelf acht keer in het Glazen Huis heeft gezeten.

 

NPO1_RGB

 

Dit jaar voor Giel géén groente- en fruitsappen achter glas, maar de geboren Haarlemmer trekt als ambassadeur door de stad om projecten te bezoeken waar geld wordt ingezameld voor 3FM Serious Request 2014. In Het Dolhuys zal hij onder meer vertellen over zijn passie voor 3FM Serious Request. Behalve Giel is er ook een medewerker van het Rode Kruis aanwezig en zijn er aan het thema gerelateerde foto’s te zien.
Verder is er een optreden van Aina, vierdejaars conservatoriumstudente en winnaar van de Gitaarlem Talentenavond. Haar nummer ‘Dit gaat om jou’ komt op de speciale Serious Request-cd, naast tracks van artiesten als Alain Clark, Van Velzen en Niels Geusebroek. Op 27 november is de cd te koop in Het Dolhuys waarvan de opbrengst is bestemd voor 3FM Serious Request.

Aanvang: 19.30 uur, entree 10 euro p.p
Voorafgaande aan deze avond is vanaf 17.30 uur een maaltijd verkrijgbaar in museumcafé Thuys, 15,= euro p.p. 2,50 euro is bestemd voor Serious Request.
Voor beide kaarten vooraf reserveren (en aangeven met of zonder maaltijd) via de website: http://www.hetdolhuys.nl/bezoeker/online-tickets

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »