Mooie Boules keert terug op Haarlemse bodem !

jun 15 • HRLM Vandaag • 475 Views • Geen reacties op Mooie Boules keert terug op Haarlemse bodem !


Na één jaar afwezigheid keert het Mooie Boules toernooi terug op Haarlemse bodem. Het hippe jeu de boules toernooi, voor een gemengd publiek van jonge debutanten en oudere ervaren boules-spelers, werd voor het laatst gehouden in de zomer van 2015 in het Kenaupark.

Mooie Boules is méér dan een toernooi. Het brengt de nostalgische vakantiesfeer tot leven, van zonnige dagen op de camping in Frankrijk. Met hapjes, drankjes, akoestische muziek én jeu de boules.

Voor deze zomer hebben de jonge Mooie Boulers de handen in één geslagen met het team van museum het Dolhuys. Beide organisaties hebben ‘onconventioneel’ en ‘out of the box’ als rode draad.

Museum het Dolhuys is voor ons een prachtige en karakteristieke locatie aan het water. Wij hadden ons geen betere locatie durven wensen.
Lech (Organisatie Mooie Boules Haarlem)

“Met evenementen die je niet snel bij een museum verwacht proberen we een breed publiek te verrassen. Mooie Boules, met haar ouderwetse spel in een jeugdig jasje past hier goed bij. ”
Diana Proost (het Dolhuys)
In tegenstelling tot de vorige editie worden er dit jaar twee keer zoveel teamtickets (64) aangeboden. Voor slechts 15 euro kan men een teamticket bemachtigen om deel te nemen aan dit pracht event.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Dolhuys:
http://www.hetdolhuys.nl/bezoeker/online-tickets

Details:
Mooie Boules Festival Haarlem – 29 juni 2017
Locatie: Museum het Dolhuys, Schotersingel 2, Haarlem
Tijden: 19.00 – 23.00

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/302004580254797/

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »