Mini-workshop: Vogel spotten

sep 28 • Op stap in Haarlem • 633 Views • Geen reacties op Mini-workshop: Vogel spotten

Mini-workshop: Vogel spotten

voor kinderen met Camilla Dreef

Volg in de herfstvakantie op 20 oktober de mini-workshop Vogel spotten voor kinderen met Camilla Dreef om 16.00 uur bij H. de Vries Boeken. Ontdek de leukste weetjes over merels, meeuwen en andere vreemde vogels! Camilla Dreef deelt haar vogelverhalen en leert je de eerste stapjes op het gebied van vogels kijken. Dan kun jij de rest van de herfstvakantie op stap om zelf de mooiste vogels te spotten!

Vogels kijken kun je altijd en overal. Thuis, in je tuin of op je balkon. Buiten, op straat, in het park of in het bos. Camilla begon al vroeg naar vogels te kijken en vertelt nu haar mooiste vogelverhalen. Wist je dat er vogels zijn met een GPS-rugzakje om? En waarom waren de vogels uit de tuin van Camilla’s opa en oma opeens verdwenen?

Ontdek samen de vogelwereld. Die is er voor iedereen en zit vol verrassingen als je eenmaal weet hoe je ernaar moet kijken. Wie weet schuilt er wel een vogelaar in jezelf!

Camilla Dreef (1989) is bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming. Ze is bekend van tv-optredens, onder andere in BinnensteBuiten en In de ban van de Condor, en haar vlog over het Haringvliet.

 Datum: Zaterdag 20 oktober 2018

Tijd: 16.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur

Leeftijd: 7+

Locatie: H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem

Toegang: Gratis

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »