Maestro-dirigent zet de toon op TEDxHaarlem 2017

nov 8 • HRLM Vandaag • 847 Views • Geen reacties op Maestro-dirigent zet de toon op TEDxHaarlem 2017

De organisatie van TEDxHaarlem maakt vandaag de complete line-up van haar evenement op 24 november bekend. Naast de eerder gedeelde namen van Ann Demeester, Dr. Pim Haselager en Edward Molkenboer omvat het programma vier nieuwe TED Talks, met Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort voorop.

Het jongste lid van een Raad van Toezicht
De bekendste naam op TEDxHaarlem 2017 is Vincent de Kort. De topdirigent speelt in de Philharmonie Haarlem een thuiswedstrijd. Het populaire tv-programma Maestro, waarvan de De Kort juryvoorzitter is, wordt in dit huis opgenomen.

Andere TED Talks worden verzorgd door Ricardo Lieuw On die met zijn werkgever jaarlijks het NK Onthouden voor scholieren verzorgt. Talitha Muusse studeerde af op het onderwerp ‘Duurzaam Leiderschap van Generatie Y’, en is het jongste lid van een Raad van Toezicht in ons land. Moleculair archeoloog Kirsten Ziesemer vindt tandsteen een goudmijn voor archeologen. En millennial Anne van der Krol laat zien wat er gebeurt als je als digital native offline gaat in een digitale wereld.

De muzikale omlijsting van TEDxHaarlem wordt verzorgd door DJ dansor en de Haarlemse jongerenbigband New harlem Deluxe. Jaap Lampe, directeur Philharmonie en Stadsschouwburg Haarlem verzorgt tijdens TEDxHaarlem een break-out sessie over de Dickens-figuur Scrooge.

Generation miX
Het thema van TEDxHaarlem 2017 is Generation miX. Vroeger leefden generaties haast in parallelle universa. Tegenwoordig staan zij meer en meer open voor elkaars invloeden en wordt elkaars inbreng juist van harte gebruikt, zo signaleert de organisatie van TEDxHaarlem. In het programma van 2017 wordt het thema op verschillende manieren belicht.

Tickets bijna uitverkocht
De kaartverkoop voor TEDxHaarlem loopt via tedxhaarlem.nl. Een standaard ticket kost 50 euro. Een Generation miX dubbelticket kost 75 euro. Aan deze laatste verbindt de organisatie wel de voorwaarde dat de twee personen die samen op dit ticket komen beiden van een Ɣndere generatie zijn (minimaal 20 jaar leeftijdsverschil).

TEDxHaarlem vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 in De Philharmonie Haarlem, van 12.00-18.30 uur. Hapjes en drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »