Live muziek en jamsessies in mei op de donderdagavond in het Hart Café

mei 14 • HRLM Vandaag • 505 Views • Geen reacties op Live muziek en jamsessies in mei op de donderdagavond in het Hart Café

Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je op de donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café aan de Kleine Houtweg 18. Vanaf 20.30 uur barst het daar vrijwel wekelijks los en kunnen liefhebbers van jazz, blues, pop en singer-songwriter komen luisteren onder het genot van een drankje én meespelen. Toegang is gratis!

Op donderdag 17 en 31 mei speelt onze huisband Trio JÖP. Dit initiatief van drummer Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner is voor zichzelf begonnen nadat zij jarenlang samen speelden als de hechte ritmesectie van de Gerard Kleijn Group.

Na een kort concert leidt het trio een jamsessie waar muzikanten van elk niveau van harte worden uitgenodigd om mee te spelen en ervaring op te doen.

 Donderdag 24 mei speelt singer-songwiter Anne Reijnoudt. Anne is een talentvolle singer-songwriter (1995) uit Zwanenburg. Met een combinatie van smaakvolle interpretaties van bekende songs, eigen geschreven pop, indie pop & pop rock songs, zet ze in een sfeervolle en veelzijdige performance neer. In het voorprogramma staat Triangle. Deze driekoppige band wordt gevormd door drie vrienden die elkaar vonden in hun liefde voor rock en improvisatie. Triangle staat voor originele gitaarpartijen, vette baslijnen, strakke drums en een stem die je alle hoeken van de kamer laat zien.

Na de set van Anne Reijnoudt is er plek voor een aantal singer-songwriters om eigen nummers ten gehore te brengen. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar info@stagefinder.nl.

Hart is de plek waar jong talent én ervaren musici samen spelen. In samenwerking met verschillende partners is er een afwisselend programma tot stand gekomen dat tot aan de zomervakantie het Hart Café van live muziek voorziet. Hart zet zich in voor talentontwikkeling en het opdoen van podiumervaring. Daarom wordt er elke avond de kans geboden aan (jong) talent en ervaren musici om speelervaring op te doen of te jammen met de professionele musici.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »