Kunstlijn en Haarlemse stadsglossy gaan samenwerken

jul 13 • cover • 490 Views • Geen reacties op Kunstlijn en Haarlemse stadsglossy gaan samenwerken

Zoals vanouds staan in het eerste weekend van november de kunstenaars centraal tijdens het Kunstlijn Haarlem evenement. Na 31 jaar richten we ons niet meer alléén op het weekend, het hele jaar door kunnen kunstenaars zich laten zien.

Onlangs lanceerden we een volledig vernieuwde website waarop deelnemende kunstenaars extra goed uit de verf komen. Nu de zomer in volle hevigheid is losgebarsten staat je hoofd natuurlijk niet naar de koude november maand, maar we willen toch graag een aantal punten onder je aandacht brengen.

Schrijf je nu in en laat je zien
Als je al geballoteerd bent, dan nodigen we je van harte uit om jezelf weer in te schrijven. Dat doe je tegenwoordig online via onze website. We adviseren je om dat zo snel mogelijk te doen. De vakantie periode is bijna aangebroken en we hebben er natuurlijk nog het nodige werk aan. We maken tegenwoordig veel meer gebruik van ons sociale netwerk, sta je op onze website vermeld, dan word je ook echt gezien! Als je nog niet weet waar je gaat exposeren is dat geen probleem, je kan dat later nog aan ons doorgeven.
Thema
Het thema dit jaar van Kunstlijn Haarlem is ZICHTBAARHEID.

Wie zichtbaar is, mag gezien worden.
Maar wil iedereen dat wel? Dat verschilt.
Kunstenaars willen met hun werk uiteraard gezien worden.
De onzichtbaren onder ons kijken mee op de achtergrond.

Voor wie wil kijken of zelf gezien wil worden, bestaan er wereldwijd
vele mogelijkheden. De moderne media binnen ieders bereik 24 uur per dag.
Dat maakt het onderhand ook moeilijker niet te kijken of niet gezien te worden.
Hoe zichtbaar ben jij in deze wereld? Laten we onze ogen de kost geven!

Haerlems Bodem
Zichtbaar
Kunstlijn Haarlem gaat je helpen om jouw zichtbaarheid te vergroten. Niet alleen op onze nieuwe website, maar we gaan ook een samenwerking aan met het grootste online platform van Haarlem: Haerlems Bodem. Samen gaan wij publiceren over jullie kunstenaarschap, galeries, exposities en nieuwe ontwikkelingen in de Haarlemse kunstwereld.

We zetten nog een stap extra om je zo zichtbaar mogelijk te maken. We gaan ook een samenwerking aan met . De editie die in oktober verschijnt, komt helemaal in het teken te staan van de Kunstlijn. Onze deelnemers krijgen de mogelijkheid zich in dat nummer te presenteren! Meer daarover later. Bovendien gaat Kunstlijn Haarlem een bijdrage leveren aan de kunstredactie in de andere HRLM-edities.

HRLM Haarlemse Stadsglossy
Centrale expositie drie volle weken zichtbaar
We informeren je graag over onze centrale expositie, die zal dit jaar maar liefst drie weken lang te bezichtigen zijn. Kunstlijn Haarlem is erg blij dat we daarin gaan samenwerken met Kunstcentrum Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht. We openen de tentoonstelling één week voor de opening van vrijdagavond 3 november en deze blijft te bezichtigen tot twee weken na het Kunstlijn weekend.
Kunstcentrum Haarlem
Samengevat
Kunstlijn Haarlem pakt het groots aan dit jaar. We presenteren jullie zichtbaar beter op onze website. We gaan artikelen publiceren over jullie werk en kunstenaarschap. Via Haerlems Bodem en glossy HRLM boren we nieuw publiek aan en je kunt je werk maar liefst drie weken lang presenteren op een toplocatie.

Hoe dat allemaal werkt, voorwaarden en mogelijkheden zetten we straks op onze website en op Facebook.

We hopen je snel te zien inschrijven. Kunstlijn Haarlem is er klaar voor!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »