Koop lokaal en steun de Haarlemse ondernemer

dec 2 • HRLM Vandaag • 480 Views • Geen reacties op Koop lokaal en steun de Haarlemse ondernemer

Haarlem Marketing is gestart met de campagne ‘Koop Lokaal’ om bewoners bewust te maken om juist nu aankopen te doen bij lokale winkels in de stad. Dit om hen in de decembermaand extra te steunen.

In de campagne worden bewoners via verschillende online kanalen geïnspireerd om lokaal de cadeau’s voor de kerstdagen in te kopen. Dit kan zowel online of in de winkel zelf. Ze raden aan dit bijtijds te doen.

Voorzitter van Haarlem Centraal, René Kent, laat weten dat door je inkopen bij lokale ondernemers te doen worden in deze moeilijke tijd winkeliers, en uiteindelijk de hele stad, word geholpen.

Offline

Niet alle winkeliers hebben echter een webshop. Sommige winkels kiezen bewust voor persoonlijke service. Offline winkelen blijft dus belangrijk, maar het advies om drukte te vermijden, blijft. Kom langs op rustige dagen en tijdstippen om je aankopen te doen. Ook is het mogelijk om je bezoek voor te bereiden op de website van Haarlem Marketing.

Essentieel

Het is juist nu essentiëler dan ooit om cadeaus te kopen bij lokale ondernemers. Met het unieke aanbod van de Haarlemse winkels kun je veel kanten op. Veel Haarlemse winkels beschikken dus over een webshop waar klanten terecht kunnen voor bijvoorbeeld schoenen, kleding en boeken. Op deze website kan je een verzameling vinden van alle winkels in de stad die beschikken over een webshop.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »