Kinderoptocht tijdens bloemencorso

mrt 29 • Prikbord • 1039 Views • Geen reacties op Kinderoptocht tijdens bloemencorso

VBGS organiseert in samenwerking met de Stichting Bloemencorso Bollenstreek een Kindercorso op de Gedempte Oude Gracht op zaterdag 22 april aanstaande tijdens het 70e Corso van de Bollenstreek.

 

Bloemencorso Bloemenstreek trekt jaarlijks ongeveer een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Samen met de Keukenhof is het Corso van de Bollenstreek de grootste toeristische trekker van het voorjaar. Voordat de praalwagens op zaterdag 22 april het centrum van Haarlem binnen komen rijden is de Gedempte Oude Gracht in de hekken gezet en helemaal auto- en busvrij. Een uitgelezen mogelijkheid om iets nieuws toe te voegen aan het sfeervolle programma in het bloemenweekend.

 

Speciaal voor de kinderen organiseren we een echt kindercorso! Kom met je ouders, met je fiets, driewieler, step of skelter en maak een prachtige versierd voertuig. Hoe groter hoe beter. We starten om 15:00 uur bij de locatie Wilhelminakerk aan de Gedempte Oude Gracht nummer 61, bloemen zijn beschikbaar gesteld door Stichting Bloemencorso Bollenstreek. Om 16:00 begint de optocht onder begeleiding van de Haarlemse Muggenblazers en gaan we over de Gedempte Oude Gracht richting de Turfmarkt. Om 16:30 uur komen we daar aan. Voor de mooiste bloemenfiets is er een prijs! Alle kinderen krijgen een mooie verrassing voor hun inzet. Meedoen is gratis.

 

Meedoen? Stuur dan een mail naar info@vbgs.nu.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »